FOTO Femeia care şi-a ars copilul cu ţigara şi i-a pus mâinile pe un reşou încins, condamnată la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru a povestit că a fost chinuit de mama lui de concubinul acesteia
Alexandru a povestit că a fost chinuit de mama lui de concubinul acesteia

Florentina Bică, de 24 de ani, din comuna doljeană Breasta, a fost condamnată defintiv la trei ani de închisoare cu executare, după ce şi-a maltratat copilul.

Alexandru a  fost ars cu ţigara şi cu rezistenţa de la reşou, bătut cu pumnii şi înţepat cu cuţitul chiar de mama lui. Florentina Bică a fost arestată iniţial în martie 2012, după ce o rudă a reclamat-o la poliţie că îşi agresează copilul. Femeia care i-a dat viaţă şi concubinul acesteia l-au ars cu ţigara în palmă, l-au bătut şi i-au pus mâinile pe un reşou încins. „M-a ars cu ţigara pe mână şi m-a lovit cu pumnii în spate. Mă trezeau din somn şi mă luau la bătaie. Eu o iubesc pe mama mea şi vreau să se întoarcă acasă. Dar nu vreau să mai stăm împreună cu iubitul ei. Amândoi beau zilnic, iar după aceea îşi vărsau nervii pe mine“, a povestit Alexandru.

Daniela Florentina Bică şi Liviu Lucan au fost condamnaţi defintiv la 3 ani de închisoare de Judecătoria Craiova. Amândoi sunt acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului. „Eu am denunţat-o pe mama lui la poliţie. Copilul o să stea la mine până când instanţa va decide ce se va întâmpla cu el“, a spus Ioana Sîrbu (38 de ani), moaşa băiatului. 

Reprezentanţii Protecţiei Copilului Dolj au demarat o anchetă, iar mama riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite