VIDEO Managerul Şcolii de Şoferi „Iulcost“ a murit într-un accident de maşină. Tânărul s-a răsturnat cu BMW-ul într-un şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul în vârstă de 23 de ani a murit în această dimineaţă în urma unui tragic accident
Tânărul în vârstă de 23 de ani a murit în această dimineaţă în urma unui tragic accident

Alexandru Marian Grămadă, în vârstă de 23 de ani, din Craiova, şi-a pierdut în această dimineaţă viaţa în urma unui tragic accident.

Martorii au declarat că tânărul în vârstă de 23 de ani a condus nebuneşte spre moarte. Din cauza vitezei autoturismul BMW a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ. „Maşina a fost distrusă în totalitate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 23 de ani. Am văzut cum s-a răsturnat. Şoferul a intrat într-o curbă şi nu a virat deloc. Avea viteză mare“, a spus un bărbat.

VIDEO  

Tânărul în vârstă de 23 de ani a primit cadoul autoturismul BMW în luna spetmebrie. Pe pagina de facebook a postat mai multe poza cu maşina de lux pe care a numit-o: „My baby“.  

Managerul Şcolii de Şoferi „Iulcost“ a murit în urma accidentului. Tânărul se întorcea de la o nuntă, însă pe Centura de Nord a Craiovei a pierdut controlul volanului şi a murit.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite