Halle Berry a născut un băieţel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berry şi Martinez s-au căsătorit în luna iulie, într-un castel din Franţa. FOTO Reuters
Berry şi Martinez s-au căsătorit în luna iulie, într-un castel din Franţa. FOTO Reuters

Actriţa Halle Berry (47 de ani) şi soţul ei, Olivier Martinez (47) au devenit părinţii unui băieţel, sâmbătă, potrivit CNN.

Purtătorul de cuvânt al artistei nu a oferit detalii suplimentare cu privire la al doilea copil al protagonistei din filmul „Atlasul norilor“. Actriţa câştigătoare a premiului Oscar mai are o fetiţă de cinci ani, cu fostul partener, Gabriel Aubry.

„Mă simt extraordinar. Vestea sarcinii a fost cea mai mare surpriză din viaţa mea. Îmi luasem deja gândul, am crezut că mi-a trecut vremea“, a declarat vedeta, la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată

Berry şi Martinez şi-au unit destinele în iulie, printr-o ceremonie privată, în Franţa, acesta fiind al treilea mariaj pentru ea, după relaţiile cu jucătorul de baschet David Justice (1993–1996) şi cântăreţul Eric Benét (2001–2004).

Cei doi soţi s-au cunoscut la filmările pentru „Valul întunecat/ Dark Tide“, iar anul trecut, Martinez a susţinut-o pe Berry în procesul de obţinere a custodiei micuţei Nahla, fiica sa cu fotomodelul canadian Aubry (38 de ani). Berry a ajuns la o înţelegere cu fostul partener în luna noiembrie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite