Băile Herculane: „Întoarcerea la apă - Corp, Minte şi Spirit@Herculane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvoltarea staţiunii Băile Herculane a fost subiectul dezbătut la sfârşitul săptămâni trecute de jurnaliştii din România, Tunisia, Spania, Bulgaria, Cehia, dar şi de oameni de turism.

Asociaţia Pro Turism Herculane a organizat la sfârşitul săptămânii trecut o conferinţă de presă sub denumirea „Întoarcerea la apă – Corp, Minte şi Spirit @ Herculane“. Evenimentul aflat la cea de-a VII-a ediţie s-a bucurat de un real succes, iar invitaţii au apreciat modul cum staţiunea Herculane a început să se dezvolte încetul cu încetul. 

„La ora actuală, e drept, sunt staţiuni din Europa care au reuşit să se dezvolte mai rapid, dar eu cred că staţiunea Herculane se va dezvolta destul de mult în următorii ani. Vreau să felicit societatea Bacolux care a înţeles ce înseamnă să investeşti şi, după cum vedeţi, două hoteluri din Herculane chiar sunt reprezentative: Afrodita şi Diana. Sunt convins că staţiunea se va transforma pas cu pas sub ochii noştri“, a precizat Traian Bădulescu, ambasador al staţiunii Băile Herculane.

Persoanale care s-au implicat în promovarea turismului în staţiunea Băile Herculane au fost premiate la sfârşitul evenimentului.  

Această ediţie a conferinţei a fost dedicată sănătăţii pe care turiştii o obţin de atâta timp la Herculane, despre noile facilităţi şi drumul spre dezvoltare al staţiunii. Segmentul balneo se află în plină dezvoltare, atât pe plan internaţional cât şi intern, 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite