Zona istorică a Constanţei, platou de filmare pentru un serial science-fiction cu actori de Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini din tmpul filmărilor FOTO Primăria Constanţa
Imagini din tmpul filmărilor FOTO Primăria Constanţa

Actori de la Hollywood au transformat zona peninsulară a Constanţei în platou de filmare pentru serialul „Impulse”, o dramă science-fiction care rulează deja pe marile ecrane din toată lumea.

Scenele filmate vineri, pe strada Arhiepiscopiei, sunt parte dintr-un episod al serialului în care apar actori români şi americani. Acţiunea este plasata în anul 1989, iar personajul principal, care a trecut prin situaţii tensionate, descoperă că are puteri speciale şi se teleportează în diverse locuri din lume. Serialul se filmează în mai multe locuri de pe glob, iar Constanţa a fost aleasă pentru frumuseţea centrului istoric.

Pentru buna desfăşurare a filmărilor, anunţă Primăria Constanţa, circulaţia autovehiculelor este restricţionată până la ora 23.00, pe strada Arhiepiscopiei, între strada 9 Mai şi bulevardul Regina Elisabeta.

Traficul rutier va fi redirecţionat către strada 9 Mai - strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989 – strada Marcus Aurelius – strada Dr. Aristide Karatzali – strada Mircea cel Bătrân.

Imagine indisponibilă

.

Serial filmat in zona peninsulara a Constantei

FOTO Primăria Constanţa 

Vă mai recomandăm:

Goeleta „Speranţa“, destin ca-n filme. Bătrânul marinar Marin Deboveanu, cel care a construit-o, dezvăluie secretele corabiei din „Toate pânzele sus!“

Atmosfera din culisele serialului „Toate pânzele sus“, rememorată după 40 de ani de singura actriţă din film: „Fiecare zi era o aventură cu goeleta Speranţa“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite