VIDEO Ultima fiţă în Mamaia. O femeie-DJ încălzeşte atmosfera în club, la bustul gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un club din Mamaia reinventează distracţia pentru adulţi. Cocktail-urile vor fi savurate de către petrecăreţi pe muzica unei femei DJ care mixează aproape dezbracată.

Reprezentanţii clubului Bellagio din Mamaia dedică această săptămână unor seri cu şi pentru femei frumoase. Noaptea de miercuri spre joi este "Ladies' Night". 

Fetele care vor să se distreze pe muzica de club vor primi shot-uri gratuite până după miezul nopţii. Ceva mai târziu, acolo işi va face apariţia si o trupă de stripperi cu un show special pentru doamne şi domnişoare.

Numărul de senzaţie soseste in seara de joi, atunci când în cabina DJ-ului se instalează DJ Symone - o ucraineanca bruneta cunoscută în toată Europa centrală si de est drept "Topless DJ". 

Atunci când atmosfera se incinge, DJ Symone uită de inhbiţii si renunţă la aproape toate hainele. Show-ul este unul complet, spun cei de la Club Bellagio: "Topless DJ Symone pune muzica, dansează şi dacă publicul este receptiv urcă pe ringul de dans pentru un dans cu trupa ei de fete". 

Intrarea în club este interzisă minorilor, dar tinerii şi adolescenţii vor avea spectacole cu intrare libera la sfârşit de săptămână. 

Iată mesajul lui Topless DJ Symone pentru fanii ei din România:

Vă mai recomandăm:

VIDEO Gipsy Party la Mamaia. După Cehia, The Zuralia Orchestra cucereşte litoralul românesc

Toxiinfecţie alimentară la un hotel din Mamaia. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite