Toxiinfecţie alimentară la un hotel din Mamaia. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participanţii la un seminar al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici spun ca au avut de suferit după ce au luat masa în restaurantul Hotelului Central din Mamaia.

Micul dejun i-a făcut pe cinci funcţionari sa ceară ajutorul medicilor. 

O persoană a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa si alte patru s-au simţit rău după ce au mâncat la retaurantul hotelului Central din Mamaia. Simptopmele erau cele ale unei toxiinfecţii alimentare, aşa ca Direcţia de Sănătate Publică s-a autosesizat. 

Inspectorii sanitari au demarat o anchetă epidemiologică, dar la prima vedere totul părea în regula. Directorul DSP Constanţa, Constantin Dina spune că rezultatele analizelor de laborator sunt cele care vor certifica existenţa unor germeni la Restaurantul vizat. 

Omul de afaceri Florin Cârstocea, patronul Hotelului Central spune ca restaurantul nu îi aparţine, fiind luat în locaţie de gestiune de o altă firma. 

În cazul în care vor fi gasiţi vinovaţi, patronii Restaurantului risca o amendă de peste 10.000 lei pentru nerespectarea normelor de igienă în alimentaţia publică.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Gipsy Party la Mamaia. După Cehia, The Zuralia Orchestra cucereşte litoralul românesc

VIDEO Ultima fiţă în Mamaia. O femeie-DJ încălzeşte atmosfera în club, la bustul gol

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite