VIDEO Gipsy Party la Mamaia. După Cehia, The Zuralia Orchestra cucereşte litoralul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relu si Zuralia Orchestra deschid sezonul concertelor de pe litoral în seara de vineri, la Mamaia. Trupa se întoarce în România după un turneu în Cehia.

The Zuralia Orchestra a devenit cunoscută în Romania după ce a ajuns în semifinala naţională a Concursului Eurovision. 

Piesa "Sukar Transylvania" s-a bucurat atunci de un numar impresionant de voturi din partea telespectatorilor, dar a fost depăşită de prestaţia lui Cezar Ouatu. 

Trupa condusa de Aurel Mirea a fost înfiinţată în 2011, iar cei 12 muzicieni au fost invitaţi la mai multe festivaluri de profil din Europa. Muzica lor poate fi catalogată drept o fuziune modernă între folclorul românesc şi tonuri gipsy cu influenţe jazz, reggae sau latino. 

The Zuralia Orchestra a colaborat în ultimii ani cu nume mari din zona balcanică şi nu o dată au fost invitaţi să deschidă concertele lui Goran Bregovic din România. 

Gipsy Party este primul recital din acest an de pe litoral al trupei. Ei vor fi prezenţi în noaptea de vineri, 14 iunie, în Bellagio Club din Mamaia. 

Concertul vine după cel susţinut la Khamoro World Roma Festival din Cehia. Imediat după show-ul de la Mamaia, Zuralia Orchestra pleacă la un alt mare festival în Augsburg, Germania. 

The Zuralia Orchestra interpretează piesa "Ela Ela" în deschiderea concertului lui Goran Bregovic:

Vă mai recomandăm:

VIDEO Ultima fiţă în Mamaia. O femeie-DJ încălzeşte atmosfera în club, la bustul gol

Toxiinfecţie alimentară la un hotel din Mamaia. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite