VIDEO DNA, cu urechea pe „Viva Mamaia!“. Radu Mazăre, cercetat pentru imnul staţiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre, la turnarea videoclipului FOTO Sînziana Ionescu
Radu Mazăre, la turnarea videoclipului FOTO Sînziana Ionescu

Primarul Constanţei este cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru imnul „Viva Mamaia!“. Melodia şi realizarea videoclipului au costat aproape 35.000 euro.

Radu Mazăre este cercetat de DNA pentru imnul staţiunii Mamaia. „Viva Mamaia!“ a fost compus de croatul Tonci Huljic, fiind adaptat de Loredana Groza. Videoclipul a fost filmat la debutul sezonului turistic, în zilele de 30 aprilie şi 1 Mai, la Mamaia.

Toată producţia este plătită din taxa de promovare care va fi strânsă, începând cu 1 iunie, de la deţinătorii de active din staţiunea Mamaia.

„Mă caută DNA-ul pentru videoclip. Neoficial, Curtea de Conturi a venit în control la primărie şi a primit adresă de la DNA pentru a vedea din ce fonduri şi de ce a fost realizat videoclipul. Dacă face cinste salvamarul, să îl cercetăm, nu?

A pornit de la o plângere la DNA. Dacă nu faci, de ce nu ai făcut, dacă faci, de ce faci. Româneşte... Dar le ducem pe toate“, a declarat miercuri, 15 mai, Radu Mazăre, râzând, la Realitatea TV. Primarul va fi în direct la acest post de televiziune la ora 20 pentru a da detalii.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării a precizat că piesa a costat „doar 32.000 euro“, dintre care 24.000 euro au fost costurile de producţie, iar 8.000 euro - onorariul compozitorului croat care a acceptat ca piesa lui să fie preluată de Loredana Groza.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Uite luna, uite farul, uite că-ncepe scandalul! Imnul „Viva Mamaia!“, „o aiureală“ pe 35.000 euro din bani publici

FOTO VIDEO Videoclipul staţiunii Mamaia, lansat de Loredana şi Radu Mazăre. Piesa este creată de un croat

VIDEO „Mazăre să plătească imnul din banii lui. Dacă se poate numi imn“

FOTO Filmările la clipul „Viva Mamaia“, cu Loredana şi Radu Mazăre

Tatuaje gratis pentru toată lumea, la Mamaia. „Face cinste Salvamarul“

Bereta retro de salvamar, un succes instantaneu. Piesa de vestimentaţie va fi pusă în vânzare la Mamaia

VIDEO Ce rimează cu Saint Tropez? Radu Mază-re! Salvamarii din Mamaia vor purta costum mulat cu bretele, de inspiraţie retro



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite