FOTO VIDEO Videoclipul staţiunii Mamaia, lansat de Loredana şi Radu Mazăre. Piesa este creată de un croat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana şi Radu Mazăre, la filmările videoclipului FOTO Captură video
Loredana şi Radu Mazăre, la filmările videoclipului FOTO Captură video

„Viva Mamaia!“ este numele melodiei cântate de Loredana, Cabron şi Alex Velea, cu Radu Mazăre recitator. Clipul a fost filmat în zilele de 30 aprilie şi 1 Mai, la Mamaia şi a fost lansat la 10 Mai, la marea finală „Românii au talent“.

Din seara de 10 mai, de la ora 23, clipul a fost postat pe canalul de Youtube al MediaPro Music.

Single-ul „Viva Mamaia!“ este compus de Tonči Huljić, unul dintre cei mai mari compozitori din Croaţia, iar varianta în limba română a piesei Delirium Tremens este scrisă de Loredana - searată în comunicatul de presă al Media Pro Music remis „Adevărul“.

„M-am îndrăgostit de acest cântec încă de la prima audiţie şi mi-am dorit să-l lansez şi-n România. Am compus varianta în limba română, apoi i-am invitat alături de mine în acest proiect pe Cabron, Alex Velea şi Radu Mazăre, care mi-a şi propus ca acest cântec să fie imnul staţiunii Mamaia“, a spus Loredana.

„Viva Mamaia!“ va fi auzită în această vară la posturile de radio şi în cluburile de pe litoral.

Filmările la videoclip au fost făcute pe plaja din Mamaia, pe o insuliţă artificială, o oază cu verdeaţă şi palmieri, cu o barcă de salvamar ancorată la mal. Noaptea, filmările au surprins petrecerea dezlănţuită din clubul Ego.

„Vrem să celebrăm vara, vacanţa care bate la uşă, să îi facem pe toţi românii şi nu numai, să descopere Marea Neagra şi Mamaia şi să lăsăm muzica să ne binedispună. Eu şi staţiunea Mamaia avem o relaţie extrem de «aprinsă», este un loc care mi-a purtat întotdeauna noroc, acolo am devenit cunoscută întregii ţări, când am câştigat în 1986 trofeul Festivalului Mamaia şi tot acolo m-am sărutat prima dată, pe malul mării. Este un loc plin de amintiri“, a mărturisit Loredana.

Cântăreaţa a schimbat mai multe costumaţii pentru filmare, exotice şi fanteziste întruchipând o prinţesă modernă. Radu Mazăre a intrat în rolul unui salvamar, cu costum interbelic. Alături de artişti au apărut în clip fotomodele şi salvamari.

„Am rămas plăcut surprinsă, Radu Mazăre este un om extraordinar de organizat şi punctual. M-a impresionat faptul că s-a descurcat foarte bine în studioul de înregistrări, deşi era extrem de emoţionat, pentru că era prima oară când înregistra ceva pentru un proiect de asemenea anvergură. Este greu şi pentru un profesionist, darămite pentru un începător“, a afirmat Loredana.

„Colaborarea noastră a decurs senzational, Loredana este plină de viaţă, râde tot timpul, este exact genul de om care îmi place mie: vesel şi optimist. Îmi doream de mult să fac o melodie despre Mamaia, iar ea este cea mai potrivită artistă pentru această piesă plină de energie. Mi-ar plăcea să facem în fiecare an un nou imn al staţiunii, tot împreună“, a precizat Radu Mazăre.

Vă mai recomandăm

FOTO Filmările la clipul „Viva Mamaia“, cu Loredana şi Radu Mazăre

Tatuaje gratis pentru toată lumea, la Mamaia. „Face cinste Salvamarul“

Bereta retro de salvamar, un succes instantaneu. Piesa de vestimentaţie va fi pusă în vânzare la Mamaia

VIDEO Ascultă imnul staţiunii Mamaia: „Să înceapă carnavalul/ Face cinste salvamarul“

VIDEO Ce rimează cu Saint Tropez? Radu Mază-re! Salvamarii din Mamaia vor purta costum mulat cu bretele, de inspiraţie retro

FOTO VIDEO Imnul staţiunii Mamaia - 3, 2, 1, motor! Loredana, Mazăre şi Cabron se pregătesc de lansare

FOTO VIDEO Imnul staţiunii Mamaia, cântat în premieră la Constanţa. Mazăre a declarat-o pe Loredana „Ambasadoarea staţiunii Mamaia“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite