VIDEO Ce rimează cu Saint Tropez? Radu Mază-re! Salvamarii din Mamaia vor purta costum mulat cu bretele, de inspiraţie retro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parfum retro din perioada de aur a Hollywood-ului FOTO wimkandcurl.tumblr.com
Parfum retro din perioada de aur a Hollywood-ului FOTO wimkandcurl.tumblr.com

Radu Mazăre impune o nouă modă pentru salvamarii din Mamaia. Odată cu imnul staţiunii, musculoşii bronzaţi de pe plajele Mamaiei vor adopta o ţinută vintage. La fel va fi îmbrăcat şi primarul în videoclipul care va fi turnat de 1 şi 2 Mai, la mare. Mazăre este încântat de versurile compuse pentru piesă, care conţin rima Saint Tropez - Mazăre.

Primarul Constanţei s-a declarat depăşit de condiţia de artist. Într-un acces de sinceritate, Radu Mazăre a povestit marţi, 23 aprilie, cum au decurs înregistrările la imnul staţiunii Mamaia. Totuşi, primarul s-a declarat încântat de versurile compuse pentru piesă.

Mazăre a intrat în studio cu Loredana şi cu Cabron, pentru a recita versurile melodiei „Vamos a Mamaia“, cântată de Loredana şi interpretată rap de Cabron.

„N-aveau gata nici versurile. «A, le facem în juma de oră», au zis. A plecat Cabron ăla şi când se întoarce, zic: «Gata versurile?» «A, nuuu, am mâncat şi eu ceva…». Deci artiştii ăştia sunt ceva… Boemi, ce mai!“, a povestit Mazăre intrigat.

Totuşi, primarul s-a declarat încântat de versurile compuse pentru imnul Mamaiei. Cel mai tare îi place rima găsită de artiştii de Loredana şi Cabron: „Saint Tropez“ şi „Mazăre“. „Ca în piesa «Welcome to Saint Tropez»“, s-a mândrit Mazăre cu cunoştinţele sale muzicale din cluburi.

Primarul va juca rolul de salvamar în videoclip. Filmările vor fi făcute în zilele de 1 şi 2 Mai, în nordul staţiunii Mamaia. Platoul de filmare va fi plaja din dreptul clubului Ego, al lui Gigi Becali. Mazăre abia aşteaptă să îmbrace costumul de salvamar, pe care din această vară îl vor purta toate echipele de intervenţie nautică din Mamaia.

Pentru că este un fan al modei retro, şi costumele salvamarilor lui Mazăre vor fi tot retro. Mai precis, nişte budigăi foarte mulaţi cu bretele. Culorile nu vor fi alb-albastru, ci roşu-galben, conform codului cromatic internaţional al salvamarilor.

„Nu există aşa ceva nicăieri, trebuie să dăm comandă specială tocmai în China. Trebuie material anume, rezistent la apă, imprimat în dungi roşu-galbene. Aşa vor fi costumaţi din această vară toţi cei 100 salvamari din Mamaia“, a anunţat Radu Mazăre.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Imnul staţiunii Mamaia, cântat în premieră la Constanţa. Mazăre a declarat-o pe Loredana „Ambasadoarea staţiunii Mamaia“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite