UPDATE: Incendiu de vegetaţie uscată la Poligonul Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene. Nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele ISU şi pompierii unităţii militare acţionează în prezent pentru lichidarea incendiului. FOTO: ISU
Echipajele ISU şi pompierii unităţii militare acţionează în prezent pentru lichidarea incendiului. FOTO: ISU

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, vineri, la Poligonul Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene, iar în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale.

UPDATE: ”Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 15 ha, fără posibilitate de propagare. Pentru lichidarea focarelor, pompierii intervin cu 2 autospeciale de stingere. Situaţia este sub control şi nu sunt probleme deosebite sau persoane afectate”, transmit reprezentanţii IGSU. 

Potrivit autorătăţilor locale din Constanţa, pentru lichidarea incendiului cele mai multe forţe de intervenţie aparţin unităţii militare.

Ştirea iniţială: Potrivit reprezentanţilor Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene programate, vineri, în Poligonul de Trageri de la Capu Midia, s-a declanşat un incendiu de vegetaţie uscată. 

„Evenimentul nu a pus în pericol viaţa şi integritatea militarilor participanţi la trageri şi nu au fost raportate distrugeri de bunuri materiale.  La faţa locului au intervenit, conform procedurilor, într-o primă urgenţă forţele de stingere a incendiilor ale unităţii militare şi a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care a trimis la faţa locului mai multe autospeciale de stingere a incendiilor”, a transmis sursa citată. 

Echipajele ISU şi pompierii unităţii militare acţionează în prezent pentru lichidarea incendiului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite