Un nou incendiu la staţia de sortare a deşeurilor din Ulmeni. Se acţionează cu 11 autospeciale ISU

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou incendiu la Ulmeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Un nou incendiu la Ulmeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi

O nouă intervenţie de amploare a pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de sortare a deşeurilor din localitatea Ulmeni. În urmă cu exact o lună, militarii au acţionat aici pentru stingerea altui foc uriaş.

Pompierii militari din cadrul ISU Călăraşi şi ISU B-IF acţionează cu 11 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, de asemenea, în sprijinul intervenţiei fiind angrenate: excavatoare, autocamioane şi alte utilaje aparţinând societăţii care deţine staţia de sortare.

În data de 3 septembrie, ora 01:.5, echipaje specializate din cadrul subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Ulmeni, pentru stingerea unui incendiu de deşeuri, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătraţi, pe un teren proprietate privată aparţinând unei societăţi comerciale, care are ca domeniu de activitate – sortarea deşeurilor din localitatea Ulmeni.

La sosirea echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii la celelalte grămezi de deşeuri. Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul subunităţilor ISU Călăraşi, iar alte patru autospeciale de stingere şi o autoplatformă au fost chemate în sprijin de la ISU Bucureşti Ilfov.

"De asemenea, la faţa locului mai sunt prezente alte cinci autospeciale, dintre care două autoscări mecanice, o autospecială CBRN., o autospecială SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. La acest moment incendiul a fost localizat şi nu mai are flacără, însă se insistă cu toate forţele şi mijloacele prezente la locul evenimentului pentru lichidarea totală, fiind posibil ca în cursul acestei după amieze să se finalizeze intervenţia, a precizat plt.adj.şef Ovidiu Tătăranu", purtător de cuvânt ISU Călăraşi.

Vă mai recomandăm şI:

Cîţu şi vasta lui operaţiune de aruncat praf în ochii românilor

Cum sprijină PSD, de fapt, guvernul Cîţu. Dovada matematică

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri