Un şofer a murit în timp ce aştepta la semafor, sub ochii copilului său

0
Publicat:

Un bărbat de 39 de ani din Constanța a murit la volan, chiar sub ochii fiului său, în timp ce aștepta la un semafor. Un alt șofer a surprins momentul și a sunat la 112.

ambulanta jpeg

Momentul în care bărbatului i s-a făcut rău a fost surprins de un alt șofer, care a sunat imediat la 112. La fața locului au fost trimise două ambulante SMURD.  

Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat aproape două ore, însă efortul a fost în zadar. Cauza decesului, din primele informații, se pare că a fost un infarct.  

Bărbatul este din Topraisar, lucra la o firmă de curierat și se afla în timpul serviciului în momentul în care i s-a făcut rău.  

Fiul său, în vârstă de 10 ani, care se afla în mașină, a fost preluat de bunici, care au ajuns rapid la fața locului.  

Și anul trecut, la Brașov, s-a produs o tragedie asemănătoare. Un tânăr de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism, la ieşire din Râşnov spre Bran, a făcut stop cardio-respirator. Trei echipaje medicale au intervenit la faţa locului, însă tânărul nu a putut fi salvat.

„La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o ambulantă SAJ care era în trecere). S-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a precizat ISU Braşov. Medicii au declarat decesul tânărului. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite