Urmărire în Constanța. Șofer fără permis și drogat, fugit de Poliție, a lovit patru mașini parcate VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer drogat, cu permisul suspendat, nu a oprit la semnalele polițiștilor pe un bulevard al Constanței, iar Poliția a pornit în urmărirea lui. S-a oprit când a lovit patru mașini parcate. 

image

UPDATE ORA 14.00 În urma testării cu aparatul drug-test a reieșit o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge“, anunță Poliția Constanța.

UPDATE ORA 11.00 IPJ Constanța a transmis că joi, 13 octombrie, în jurul orei 9.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța.

Șofer drogat urmărit în Constanța SURSA martor
Șofer drogat urmărit în Constanța SURSA martor

Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase, plecând în urmărirea acestuia.

La un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu patru autoturisme, dintre care două parcate și două aflate în trafic.

Șoferul a fost oprit pe strada Unirii FOTO: C.G.
Șoferul a fost oprit pe strada Unirii FOTO: C.G.

Conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2, unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs”, transmite IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Știrea inițială

Martorii spun că șoferul conducea mașina fără permis. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea. 

Pe strada Unirii din municipiul Constanța, în timp ce era urmărit de polițiști, șoferul a intrat cu mașina în mai multe autovehicule parcate. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite