Un bărbat care traversa strada neregulamentar, aproape să fie călcat de mașina luptătorilor SAS. El s-a manifestat agresiv

0
Publicat:

Bărbatul este cercetat penal pentru ultraj după ce i-a ameninţat ”mascații” Serviciul pentru Acţiuni Speciale aflaţi într-o misiune.

Luptătorii SAS erau în misiune
Luptătorii SAS erau în misiune

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost în pericol să fie accidentat de o autospecială a IPJ Constanța, în timp ce traversa strada prin loc nepermis în municipiul de la malul mării.

Mai mult decât atât, el a devenit agresiv în fața somațiilor ”mascaților” și a fost imobilizat și dus la poliție.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliţiei. Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie”, potrivit IPJ Constanța.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite