Tineri prinși cu droguri în Mamaia. Jandarmii îi percheziționează „la piele" pe petrecăreți VIDEO

0
Publicat:

Prima noapte de distracție pe litoral s-a terminat cu dosare penale pentru o parte dintre petrecăreți, după ce mai multe persoane au fost prinse cu droguri asupra lor.

Festivalul de muzică electronică din stațiunea Mamaia sursa foto Antonia Ispas
Festivalul de muzică electronică din stațiunea Mamaia sursa foto Antonia Ispas

Cele mai multe fapte de acest gen au fost descoperite la festivalul de muzică electronică din Mamaia Nord, în ciuda faptului că organizatorii au anunțat că au luat măsuri drastice pentru a preveni faptele de acest gen și chiar au interzis accesul minorilor la petrecere.

Festivalul de muzică electronică din stațiunea Mamaia sursa video Antonia Ispas 

Doar în prima seara opt tineri au fost prinși având substanțe interzise asupra lor, pe care încercau să le introducă la festival. Toți au fost predați polițiștilor pentru a cercetărilor, urmând că oamenii legii să stabilească de unde le-au procurat și dacă le dețineau pentru consum propriu sau dacă urmau să le vândă.

Festivalul de muzică electronică din stațiunea Mamaia sursa video Antonia Ispas 

Forțele de ordine sunt mobilizate în număr mare la acest festival: jandarmii sunt postați la intrare și fiecare persoană care vrea să intre sau să iasă de la festival este supusă unei verificări corporale, tocmai pentru a se preveni consumul și traficul de droguri.

Anul acesta, au spus organizatorii, au vândut mai puține bilete, după ce au anunțat că minorii nu au acces și au rugat ambasadele României din străinătate să-i informeze pe tinerii care vor să vină în Mamaia că țara noastră are cele mai aspre pedepse pentru traficul și consumul de droguri, din Uniunea Europeană.

Festivalul de muzică electronică din stațiunea Mamaia sursa video Antonia Ispas 

„I-am rugat să informeze tinerii că la noi sunt sunt cele mai dure legi antidrog din Uniunea Europeană, iar riscul este foarte mare dacă nu sunt «curați». Îi sfătuim pe toți cei care vin să nu își asume să facă închisoare pentru o țigară", a declarat Ioan Borzea, organizatorul festivalului.

La acest eveniment vin mii de petrecăreți pe zi, majoritatea străini din Germania, Marea Britanie și Italia.

Forțele de ordine sunt în alertă și în Vama Veche, unde, de asemenea, au fost depistați seara trecută, doi tineri care aveau asupra lor substanțe psihoactive.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite