Spectacol pe cerul vechiului Tomis, de ziua orașului. Mii de constănțeni au petrecut în stradă timp de cinci zile FOTO

0
0
Publicat:

Zilele Constanței s-au încheiat cu un superb show multimedia. Miile de constănțeni prezenți în Piața Ovidius s-au bucurat împreună de surprizele oferite de organizatori.

Piața Ovidius FOTO Primăria Constanța
Piața Ovidius FOTO Primăria Constanța

Zilele orașului Constanța (17-21 mai 2024) au umplut străzile și cerul de culoare. Zona centrală a fost transformată într-o uriașă strada pietonală, iar organizatorii au pregătit evenimente diverse: de la concerte, la spectacole de teatru, de la festival culinar la parade pe faleza Cazinoului.

Pe scena din Piaţa Ovidiu au cântat Delia, Andreea Bănică, Iuliana&Anişoara Beregoi, The Motans, Jean Gavril, Trupa Discoteka, Florin Ristei, Emilian, Voltaj, Trupa Nada, Elena Gheorghe, Ionuţ Galani, Pepe şi 3 Sud Est.

Spectacol pe cerul orașului Constanța FOTO MI
Spectacol pe cerul orașului Constanța FOTO MI

Spectacole au fost și în cartierele Constanţei în autobuzele etajate, care s-au transformat în scene mobile.

Maratonul evenimentelor s-a încheiat marți, 21 mai, cu un spectacol de drone şi artificii. 220 de drone, care folosesc cea mai înaltă tehnologie, au creat jocuri de lumini și forme într-un spectacol inedit.

Sfântul Împărat Constantin cel Mare, de numele căruia se leagă şi actuala denumire a cetăţii Tomis, este cinstit de locuitorii Constanţei ca fiind ocrotitorul oraşului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite