Scandal cu salvamarii care i-au scos copiii din valuri: „Copiii mei pot înota cum vor: cu picioarele în sus, cu capul în apă!” VIDEO

0
Publicat:

O turistă a făcut scandal monstru pe o plajă din Eforie Nord, după ce salvamarul i-a scos copiii din apă, care erau nesupravegheați, deși pe plajă era arborat steagul roșu. 

Steagul roșu arborat pe litoral din cauza vântului și a curenților marini puternici Foto Antonia Ispas

Potrivit salvatorilor, mama se afla la 200 de metri distanță de cei doi copii, niciunul mai mare de 12 ani, așa că salvamarul i-a scos din valuri. 

Mama s-a arătat revoltată, nu de inconștiența ei, ci de faptul că salvamarul ar fi țipat la cei doi minori aflați în pericol, așa că s-a dus să îi ceară socoteală, nu să îi mulțumească. A urmat un dialog halucinat, între cei doi. 

Turista s-a certat cu salvamarul Sursa : martor 

„Știu exact unde sunt copiii mei. Nu contează la ce distanță erau. Eu pot să îmi las copiii unde vreau. Tu nu ai dreptul să țipi la nimeni de pe plajă. Te rog frumos să îți vezi de atribuțiile tale. Copiii mei se pot scaldă cum vor: cu capul în apă, cu picioarele deasupra, se scaldă cum vor”, a strigat mama către salvamar. 

Deși acesta îi atrage atenția că este steag roșu, femeia a continuat, pe același ton de mahala. 

„Noi mai stăm cinci zile aici și e ultima dată când te mai iei de acești copii. Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată, în viața asta”, a spus femeia.

Când i s-a atras atenția să nu îi mai lase singuri în apă, a spus că îi lasă pe răspunderea ei, că știe ce face. Salvamarul a anunțat-o că în cazul în care îi mai vede cei doi copii în pericol va chema poliția, însă mama spune că nu îi pasă. 

În data de 14 august trei bărbați au murit în stațiunea Mamaia încercând să salveze două adolescente, în pericol de înec. Fetele au trăit dar salvatorii, printre care s-a numărat și tatăl fetei, au murit înecați. 

Pe 19 august un polițist aflat în vacanță în Eforie Nord și-a dat viață că să salveze un tată și pe fiica lui, intrați în valuri când era steagul roșu arborat. 

17 persoane au murit înecate de la începutul sezonului estival și până acum. La Vama Veche, un turist este încă dispărut în valuri de o săptămână. 

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite