Rupere de nori pe litoral: la Valu lui Traian s-au înregistrat 100 litri pe metru pătrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi plajele au fost afectate de ploaia torenţială FOTO Adevărul Constanţa
Şi plajele au fost afectate de ploaia torenţială FOTO Adevărul Constanţa

Sâmbătă seara, în numai două ore de ploaie torenţială, în oraşul Constanţa s-au înregistrat cantităţi de precipitaţii de 74 litri pe metrul pătrat, iar în Valu lui Traian, de 100 litri pe metrul pătrat, cantitate  normală pentru o perioadă de trei luni.

La nivelul municipiului Constanţa şi în staţiunea Mamaia au acţionat 40 de echipe de intervenţie dotate cu wole, vidanje şi pompe de mare putere, iar pentru zona Valu lui Traian - Murfatlar, alte nouă echipe.
 
În total, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii RAJA Constanţa s-au înregistrat 86 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit de pe b-dul IC Bratianu- zona Cora, str. Ahile Mihail, soseaua Mangaliei- Biserica Sf. Maria, cartierul Coiciu, zona dacia, statiunea Mamaia- zona intrare dinspre Constanta, sat Vacanta.

Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări, iar la aceasta ora, in municipiu nu mai sunt probleme.

Abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare pot suna la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

Vă mai recomandăm:

Vijelie pe litoral. Carnavalul din Mamaia a fost anulat

FOTO Furtună spectaculoasă, cu aspect de tornadă, la Mamaia. Trei nori în formă de ciupercă nucleară „au supt“ apa din lacul Siutghiol

Fenomen meteorologic neobişnuit: tornadă la Medgidia

VIDEO Fenomen meteorologic extrem: tornadă în Munţii Măcinului


 

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri