Vijelie pe litoral. Carnavalul din Mamaia a fost anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe principalele bulevarde ale oraşului nu s-a putut circula FOTO Adevărul
Pe principalele bulevarde ale oraşului nu s-a putut circula FOTO Adevărul

În această seară, Constanţa a fost lovită de o furtună deosebit de puternică. Timp de câteva minute, vizibilitatea a fost foarte redusă, iar vântul a bătut cu putere. Carnavalul din Mamaia a fost anulat.

UPDATE ora 12.00 În urma ploilor torenţiale de noaptea trecută, staţia de pompare nr. 4, din localitatea Valu lui Traian, a fost inundată. Pentru igienizarea staţiei, dar şi pentru reparaţiile necesare la motoarele pompelor, a fost necesară întreruperea alimentării cu apă până mâine, 18 august 2014, ora 12,00.

Sunt afectaţi consumatorii din cartierul de vile din zona înaltă a localităţii Valu Lui Traian, fosta zonă Agromec, anunţă RAJA Constanţa.

În urma ploii torenţiale, din noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multe gospodării din Valu lui Traian au fost inundate.

După mai multe zile de caniculă, malul mării se confruntă cu un nou fenomen meteo extrem: furtuna.

Carnavalul din Mamaia a fost anulat din cauza furtunii. Ca de obicei, sâmbătă, seara, carele alegorice defilau prin staţiune şi se opreau la piaţeta din centrul staţiunii. Din cauza vremii nefavorabile a fost oprită şi telegondola.

În oraş s-a circulat bară la bară.

Între orele 21.20 şi 22.20, judeţul Constanţa s-a aflat sub Cod galben de furtună, conform avertizării Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Precipitaţiile au depăşit izolat 25 l/mp, s-au semnalat frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.

Avertizarea este valabilă pentru Constanţa, Ovidiu, Năvodari, Corbu, Săcele, Mihail Kogălniceanu şi Valu lui Traian.

Limanu

Nori negri la Limanu FOTO Claboo Media

fulgere

Fulgerele au brăzdat cerul litoralului FOTO Adevărul

Vă mai recomandăm:

FOTO Furtună spectaculoasă, cu aspect de tornadă, la Mamaia. Trei nori în formă de ciupercă nucleară „au supt“ apa din lacul Siutghiol

Fenomen meteorologic neobişnuit: tornadă la Medgidia

VIDEO Fenomen meteorologic extrem: tornadă în Munţii Măcinului

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite