Radu Mazăre a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui a născut un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată din Capitală

0
Publicat:

Radu Mazăre este în culmea fericirii. Fostul primar al Constanței a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui, Roxana, a născut un băiețel perfect sănătos, într-o clinică privată din Capitală.

Radu Mazăre, împreună cu soția lui FOTO: Inquam Photos
Radu Mazăre, împreună cu soția lui FOTO: Inquam Photos

Venirea pe lume a copilului s-a întâmplat în secret, deoarece fostul edil nu și-a dorit ca acest eveniment să fie unul public.

Radu Mazăre a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, luni, 27 mai 2024. Acesta a fost așteptat de soția sa, Roxana Mihalache, care le-a dezvăluit jurnaliștilor că așteaptă un copil.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a mărturisit soția lui Radu Mazăre, în fața penitenciarului Jilava.

Tot atunci, fostul edil a dezvăluit și numele copilului. „Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a dezvăluit Mazăre. 

După ce soția sa va naște, Radu Mazăre plănuiește să plece în Madagascar, potrivit fratelui său.

Potrivit cancan, Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2019, în Penitenciarul Rahova. Evenimentul a avut loc în „Sectorul vizite” al închisorii. Cununia a avut loc la 12 zile după înregistrarea cererii la Starea Civilă, iar la ceremonie au participat doar câteva persoane.

Printre cei care au fost prezenți în ziua în care fericitul cuplu și-a unit destinele au fost mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia, Răducu, și cei doi frați mai mici ai fostului primar al Constanței, Alexandru și Mihai.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite