Abia ieșit din închisoare Radu Mazăre are planuri de vacanță. Unde vrea să plece

0
Publicat:

Fostul primar al Constanței a fost eliberat condiționat, după cinci ani petrecuți la închisoare și a spus unde va pleca în vacanță.

Radu Mazăre, împreună cu soția lui FOTO: Inquam Photos
Radu Mazăre, împreună cu soția lui FOTO: Inquam Photos

Radu Mazăre care executa o pedeapsă cu închisoarea de nouă ani, a fost eliberat condiţionat luni, 27 mai 2024. Acesta le-a declarat  jurnaliștilor că nu mai este interesat de viața publică și este fericit că soția lui este însărcinată.

”Mă bucur pentru soția mea, care a fost lângă mine".

Fratelui lui Radu Mazăre a dezvăluit, pentru Antena 3 CNN, că fostul primar va mai rămâne în București câteva zile, fiind nevoie să-și facă permisul și pașaportul, precum și alte documente.

După ce soția sa va naște, Radu Mazăre plănuiește să plece în Madagascar, potrivit fratelui său.

Fostul primar al Constanței, eliberat condiționat 

Magistrații au decis desființarea hotărârii Judecătoriei Sectorului 4, care a respins, în primă instanță, cererea lui Radu Ștefan Mazăre de eliberare condiționată.

„Desființează sentința penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București și, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiționată formulată de condamnatul Mazăre Radu Ștefan (...), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat Mazăre Radu Ștefan, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii (...) emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. (...) pronunțată de Tribunalul Ilfov; prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare”, este decizia judecătorilor din Tribunalul Ilfov.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite