PSD Constanţa: „Ce i s-a întâmplat lui Nicuşor Constantinescu este o acţiune abuzivă a DNA, poliţia politică a lui Traian Băsescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Constantinescu, la ieşirea de la DNA Constanţa FOTO Sînziana Ionescu
Nicuşor Constantinescu, la ieşirea de la DNA Constanţa FOTO Sînziana Ionescu

Organizaţia PSD Constanţa, al cărei preşedinte executiv este Nicuşor Constantinescu, a transmis un comunicat de presă legat de ridicarea acestuia din faţa sediului Consiliului Judeţean Constanţa.

„Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat condamnă virulent acţiunea abuzivă a poliţiei politice a lui Traian Basescu DNA-ul care l-a avut drept ţintă pe Preşedintele Executiv, Nicuşor Constantinescu în cursul zilei de 15 ianuarie 2014“, se arată în comunicatul de presă remis miercuri, 15 ianuarie, la ora 17.55.

Partidul Social Democrat Constanţa acuză DNA de implicare în viaţa politică a României, având în vedere că acuzaţiile ce i se aduc lui Nicuşor Constantinescu „sunt legate de principalele proiecte ale USL propuse în campania electorală din 2012 cetăţenilor judeţului Constanţa, proiecte confirmate de peste 250.000 de voturi“, se mai arată în comunicat.

PSD Constanţa îşi asumă deschis susţinerea pentru realizarea acestor proiecte „confirmate legal prin Hotărâri ale Consiliului Judeţean“ şi îşi afirmă sprijinul total pentru Nicuşor Constantinescu.

Vă mai recomandăm

UPDATE FOTO VIDEO Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa, a fost audiat la DNA: „Am fost tratat ca un animal“

Nicuşor Constantinescu cere vehement Parlamentului desfiinţarea DNA

Consiliul Judeţean Constanţa, pus la zid. Localnicii din Peştera se pregătesc de revoltă

Primarii constănţeni iau partea edilului demisionar. Se pregăteşte revolta primarilor!

 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite