Proteste de Sărbători faţă de modificările aduse în Parlament legilor Justiţiei: „Este mai mult decât un atac la adresa luptei anticorupţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele continuă în zilele de Sărbători, în toată ţara. În ziua de sâmbătă, 23 decembrie, la ora 18.00, sunt anunţate şi la Constanţa manifestaţii în semn de revoltă faţă de modificările aduse de PSD Legilor Justiţiei.

Mobilizarea a fost dată pe Facebook, unde grupurile #Rezist există încă de la începutul acestui an, 2017.

La Constanţa, grupul Rezistenţa Constanţa a lansat apelul la protestul de sâmbătă, 23 decembrie, ora 18, în faţa Prefecturii Constanţa: 

„Masacrarea Justiţiei de către PSD-ALDE, criticată de magistraţi, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept şi la adresa luptei anticorupţie.

Este un asalt chiar la adresa democraţiei din România. Felul în care PSD şi ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziţiei şi a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care doreşte pentru România o viaţă în libertate şi democraţie. La care se adauga si modificarile Codului de Procedură Penală şi situaţia generală gravă din toate celelalte domenii ( sănătate, educaţie, economie, infrastructură, cultură, ecologie)

De aceea, vă chemăm în faţa Prefecturii Constanţa, la ora 18 , de oriunde aţi fi, să arătăm PSD şi ALDE că nu vom accepta să îşi bată joc de toată lupta acestei ţări pentru a funcţiona ca o ţară demnă, liberă şi funcţională ca stat de drept.

Vă sugerăm ca pe toata durata marşului să aprindeţi Led-ul telefonului, să veniţi la voi cu lanterne, steaguri (Romania, U.E, S.U.A etc).

Nu uitaţi să daţi invite la eveniment cunoscuţilor, să le scrieţi în privat ( messenger, whats'up, instagram etc) .

Toţi în stradă, pentru justiţie, pentru democraţie, pentru voi!“ 

Pe aceeaşi temă: 

Dacian Cioloş, chemat de un grup de parlamentari USR să se alăture partidului: „Dragă Dacian, vino în USR şi hai să lucrăm împreună!“

Magistraţii constănţeni au ieşit din nou pe scările Judecătoriei în semn de protest faţă de modificările legilor justiţiei

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite