Primele imagini cu momentul în care un bancomat a fost aruncat în aer, în Constanța - VIDEO

0
Publicat:

 Au apărut primele imagini cu momentul în care un bancomat a fost aruncat în aer în Constanța. Jaful ar fi fost pus la cale de un bărbat și o femeie care au furat zeci de mii de euro. Cei doi au fost prinși de poliție.

Două persoane au fost prinse în flagrant după ce au aruncat în aer bancomatul de la Pavilionul Expozițional Constanța și au sustras banii din interiorul ATM-ului.

Marți, 29 noiembrie, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce au aruncat în aer bancomatul amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța. Cei doi au reușit să sustragă banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.  

Este al doilea atac la un bancomat din județul Constanța, din această lună. În 18 noiembrie, un bancomat a fost aruncat în aer chiar lângă o secție de poliție. Hoții au furat banii și au dispărut.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite