Un bărbat și o femeie au aruncat în aer un bancomat în Constanța. Cei doi au fost prinși în flagrant VIDEO

0
0

Două persoane au fost prinse în flagrant după ce au aruncat în aer bancomatul de la Pavilionul Expozițional Constanța și au sustras banii din interiorul ATM-ului.

Marți, 29 noiembrie, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce au aruncat în aer bancomatul  amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța. Cei doi au reușit să sustragă banii din interiorul ATM-ului.

Bancomat Arhivă Adevărul
Bancomat Arhivă Adevărul

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri