Primarul Constanței, acuzat că ar fi agresat o jurnalistă. „M-a împins și mi-a prins mâna la ușă”

0
Publicat:

O jurnalistă din municipiul Constanța îl acuză pe primar că ar fi agresat-o atunci când aceasta i-a solicitat un punct de vedere cu privire la demisia city managerului. Jurnalista va depune plângere penală. Primarul respinge categoric acuzația.

Emilia Mihăilă, jurnalist FOTO-arhiva personală
Emilia Mihăilă, jurnalist FOTO-arhiva personală

Emilia Mihăilă, jurnalist Radio Sky Constanța spune că luni, 27 martie, când se afla în Primăria constanța a fost agresată de edilul Vergil Chițac. 

„Am încercat să obțin un punct de vedere de la primarul Chițac privind demisia city managerului, Felicia Ovanesian, iar acesta a tras ușa, m-a împins și mi-a prins mâna la ușă. Acesta mi-a reproșat că nu am nici un drept să intru în Primăria Constanta, când vreau eu, deși mă aflam prezenta la o conferință de presă”, spune jurnalista pe contul său de Facebook. 

Ea a declarat pentru adevărul că s-a prezentat la Medicină Legală, iar acum este la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Constanța deoarece o doare mâna. După ce va fi consultată de medici, emilia Mihoilă susține că va merge să depună și o sesizare penală. 

Reacția primarului

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, a transmis următorul mesaj cu privire la acuzațiile care i se aduc:

Afirmațiile doamnei Emilia Mihăilă, potrivit cărora aș fi agresat-o astăzi, nu se susțin. Doamna a intrat în instituția noastră prin ușa interioară (de uz intern), utilizată de către angajații Primăriei în relația cu celelalte instituții care își desfășoară activitatea în același imobil (Consiliul Județean și Prefectura) și a avut în permanență un comportament agresiv.

La intrarea mea în sediul instituției, venind dinspre Consiliul Județean spre primărie, am deschis și închis după mine ușa de acces, nesesizând producerea vreunui incident. Dealtfel, nici doamna Emilia Mihăilă nu a acuzat, la momentul respectiv, producerea incidentului de care a menționat ulterior în spațiul public. Aceste afirmații, potrivit cărora aș fi agresat-o, nu corespund realității și sunt calomnioase, înscriindu-se totodată în nota agresivă manifestată de doamna Emilia Mihăilă.”

Vergil Chițac, primarul Constanței FOTO: Primăria Constanța
Vergil Chițac, primarul Constanței FOTO: Primăria Constanța
ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite