Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city manager al orașului Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata Felicia Ovanesian este una dintre persoanele apropiate de primarul în funcție al municipiului Constanța, Vergil Chițac. Ea a fost numită city manager după câștigarea alegerilor din toamna anului 2020. Înainte, cei doi conduceau Asociația Constanța Altfel.

Felicia Ovanesian FOTO: C.G.
Felicia Ovanesian FOTO: C.G.

Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city manager în după amiaza zilei de miercuri, 22 martie. Ea susține că demisia nu i-a fost solicitată, ci este o decizie personală. 

După incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, din 1 octombrie 2021, când șapte persoane au murit, USR Constanța a solicitat public demisia Feliciei Ovanesian pe care o acuzau că a ascuns raportul de evaluare a managerului Spitalului, raport întocmit în luna mai a aceluiași an. 

Avocata Felicia Ovanesian, discută pe Facebook cu cetăţenii nemulţumiţi de starea spitalului administrat de primărie. La reproşurile oamenilor, ea răspundea cu ironii, sarcasme şi rareori cu sinceritate: „Aveţi dreptate! Ruşine că n-am construit un spital în 11 luni“, „Şi pentru asta trebuie să mă înjuraţi pe mine? Am demarat 2 proiecte de spitale. În 11 luni. Ce n-au făcut alţii în 32 de ani. Dar, mă rog, probabil că e nevoie să înjuraţi pe cineva“, „Nu vreţi să aşteptaţi rezultatele cercetării?“, „Totul era remediat. Absolut totul“, „Credeţi că eu sunt fericită? Reparaţiile trebuia verificate de ISU“. 

De altfel, city managerul orașului a fost criticată în mai multe rânduri pentru modul în care comenta sau răspundea pe rețelele sociațe locuitorilor Constanței.

Felicia Ovanesian a fost supărată și pe ziarul „Adevărul“, care criticase iniţiativa coşurilor de gunoi, foarte scumpe, dar rezistente (susţin edilii) puse unul lângă altul, inclusiv în staţiunea Mamaia care stă mai mult goală tot anul. 

În anul 2013, Felicia Ovanesian era numită președinte interimar a organizației municipale a Partidului Mişcarea Populară – Filiala Constanţa. Desemnarea a intervenit după retragerea din aceeaşi funcţie a lui Mihai Gârţu, unul dintre fondatorii Mişcării Populare la Constanţa.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite