Video Prețuri de infarct pe litoral. Cât a plătit un turist pentru o masă la autoservire în Mamaia: „Incredibil! 70 de lei kilogramul de cartofi” VIDEO
0Cei care vor să-și petreacă concediul pe litoralul românesc vor fi nevoiți să bage mai adânc mâna în buzunar. Asta a trăit și un român care a decis să ia masa la un restaurant cu autoservire.
Turistul a publicat pe Facebook un videoclip cu bonul pentru o masă la un restaurant cu autoservire. Spre exemplu, bărbatul a trebuit să scoată din buzunar aproape 57 de lei pentru o frigăruie.
În același timp, o porție de 250 de grame de hamsii costă 35 de lei, iar o singură lipie costă 7 lei.
Nici murăturile nu sunt mai ieftine în toiul sezonului estival, turistul a trebuit să scoată din buzunar aproape 37 de lei. Totodată, o porție de cartofi pai costă aproape 21 de lei.
Ba mai mult, pentru două felii de cașcaval pane, același turist a plătit peste 40 de lei.
De asemenea, cei care au vrut să fugă de caniculă au avut parte de o surpriză neplăcută pe litoralul românesc. Apele Mării Negre au devenit verzi din cauza tonelor de alge aduse la mal și care miros a hazna.
Multe dintre plajele de pe litoralul românesc sunt invadate de alge, iar lucrătorii Apelor Române Dobrogea Litoral se luptă cu morile de vânt: ce reușesc să adune noaptea, se depune din nou peste zi.