Patru containere cu deşeuri, descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea VIDEO

0
0
Deşeuri FOTO Poliţia de Frontieră
Deşeuri FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali şi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, au descoperit patru containere ce conţineau 63 tone deşeuri de plastic amestecat cu carton, care urmau să fie importate de către două societăţi comerciale din România.

În data de 27.07.2021, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate, poliţiştii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa şi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Constanţa, au descoperit patru containere, sosite din Irlanda, pentru două firme de pe raza judeţului Ilfov.

În fapt, echipa de control a constatat faptul că marfa din containerele verificate  nu corespunde cu datele declarate şi cuprinse în documentele folosite la autoritatea vamală. Acestea erau încărcate cu 63 tone deşeuri de plastic amestecat cu carton, iar în documentele de transport erau menţionate doar elemente de material plastic. 

Astfel, în urma constatării faptului că numărul de cod de deşeu este trecut eronat în documentele de însoţire, a fost luată măsura nepermiterii efectuării importului şi returnarea la societatea exportatoare din Irlanda, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Gunoaiele din Germania continuă să sosească în România. 500 de tone de deşeuri, descoperite în Portul Agigea

Trei sute de tone de deşeuri, importate din Germania, descoperite în Portul Agigea

VIDEO GARDA DE MEDIU CONSTANTA

Deşeuri descoperite în Portul Agigea 

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri