Container cu 23 tone de deşeuri din cabluri de cupru, descoperit în Portul Agigea

0
0
Ce conţinea containerul FOTO Poliţia de Frontieră
Ce conţinea containerul FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali şi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, au depistat un container ce conţinea 23 tone de cabluri de cupru, care urmau să fie importate, din Spania, de către o societate comercială din România.

În data de 19.07.2021, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate, poliţiştii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa şi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Constanţa, au descoperit un container cu deşeuri din cupru , care urmau să fie importate de către o societate comercială de pe teritoriul României.

În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat că în container se aflau încărcate 23.580 kg deşeuri din cabluri de cupru,  iar societatea comercială beneficiară nu este autorizată pentru valorificarea acestora.

În acest sens, a fost luată măsura nepermiterii efectuării importului şi returnarea la societatea exportatoare din Spania, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Gunoaiele din Germania continuă să sosească în România. 500 de tone de deşeuri, descoperite în Portul Agigea

Trei sute de tone de deşeuri, importate din Germania, descoperite în Portul Agigea

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri