Navă fluvială de turism, în premieră în Portul Constanţa. Ce au vrut să vadă cei 100 de oameni aflaţi la bord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A Rosa Flora foto: CN APM
A Rosa Flora foto: CN APM

Este a doua escală a unei nave fluviale în Portul Constanţa, în decursul ultimei luni. Cei peste 100 de turişti au un program bine stabilit.

Nava fluvială de pasageri A Rosa Flora a ajuns în seara zilei de duminică, 15 mai, pentru prima dată în Constanţa, având la bord 109 turişti, majoritatea din Germania.

În cursul zilei de luni, 16 mai, pasagerii vor vizita Centrul Vechi al oraşului, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Moscheea, Catedrala Ortodoxă, toate obiectivele fiind situate în zona Peninsulară a Constanţei, în apropierea portului. La acest program se adaugă un popas şi în Portul Tomis, dar şi o plimbare pe faleza Cazinoului.

De asemenea, ei vor vizita Crama Murfatlar unde vor avea parte de o degustare de vinuri dobrogene.

CN Administraţia Porturilor Maritime a acordat o plachetă reprezentantului A Rosa Flora pentru a marca prima sosire a acestei nave în portul Constanţa.

În urmă cu o lună, nava fluvială A Rosa Riva a sosit la terminalul de pasageri al Portului Constanţa cu 121 turişti la bord. Aceştia erau din Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Canada.

Croaziera cu A Rosa Riva a durat 16 nopţi şi a inclus escale în porturile dunărene din 6 ţări: Austria, Ungaria, Bulgaria, România, Slovacia, Serbia.

Nava A Rosa Riva, cu pavilion Elveţia, are 4 punţi, 100 de cabine şi este deservită de un echipaj de 52 persoane. Are la bord un salon spa, bibliotecă, minigolf, sală de sport.

Vă recomandăm şi: 

Drifturi în parcarea din Portul Tomis. Unul dintre tineri nu avea nici permis

Peste 14 tone de deşeuri, constând în  mobilier uzat şi echipamente electronice, descoperite în Portul Constanţa. Mărfurile proveneau din SUA

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite