Momentul în care a început scandalul în care preotul cu amanta l-au agresat pe primarul din Cernavodă VIDEO

0
Publicat:

Camerele de supraveghere din Cernavodă au surprins momentul în care omul Bisericii l-a atacat pe primarul orașului.

În înregistrările apărute în spațiul public se observă cum preotul Florian Bărbulescu din Cernavodă, alături de o femeie, îl atacă pe primarul localității, Liviu Cristian Negoiță.

Gestul huliganic al preotului nu a rămas nesancționat. Pe lângă faptul că este anchetat de autorități, el nu mai are dreptul să slujească, așa cum a anunțat preotul Mircea Pricop, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

scandal preot primar amanta cernavoda gif

Primarul agresat a depus plângeri atât la Parchet, cât și la Arhiepiscopia Tomisului. „A fost audiat de către Parchet și urmează să așteptăm căile legale. Nu este normal să se ajungă să fiu agresat pe stradă”, a spus primarul Liviu Cristian Negoiță. Edilul a povestit cum s-a întâmplat torul: „Am plecat din primărie, în drum spre casă, unde locuiesc la 300 metri distanță, iar doi indivizi – un preot și o femeie au început să mă agreseze fizic pe stradă cu pumnii și picioarele. Eu am scos telefonul, să înregistrez agresiunea, dar au dat cu dispozitivul de pământ până l-au spart. Întreg evenimentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere amplasate în perimetrul unde s-a petrecut evenimentul“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite