Mircea Băsescu vrea un milion de euro pentru a-i fi spălată imaginea. Instanţa se pronunţă pe 27 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Băsescu
Mircea Băsescu

Instanţa din Constanţa decide pe 27 octombrie dacă Mircea Băsescu va primi un milion de euro de la familia lui Bercea Mondial

Tribunalul Constanţa trebuia să se pronunţe marţi, 20 octombrie, în dosarul în care Mircea Băsescu a cerut un milion de euro de la familia lui Bercea Mondial. Magistraţii au amânat pronunţarea pentru data de 27 octombrie. 
 

Mircea Băsescu a cerut daune de un milion de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru că i-a fost afectată imaginea.
 

Procurorul DNA a cerut ca Florin Anghel, Izaura Anghel, Fănica Anghel şi Marius Constantin să fie condamnaţi la închisoare, în timp ce Grinică-Ion Anghel să fie internat într-un centru educativ. 

De asemenea, DNA a solicitat instanţei să admită cererea părţii civile din acest dosar, Mircea Băsescu, şi obligarea inculpaţilor la plata de despăgubiri către acesta.
 

Avocatul lui Mircea Băsescu a cerut daune morale de un milion de euro pentru clientul său, acţiunea civilă fiind întemeiată pe faptul că a fost adus un prejudiciu de imagine clientului său, dar şi presiunea la care a fost supus de către inculpaţi în urma acţiunilor de şantaj.

Vă mai recomandăm

Nepotul lui Traian Băsescu, adus cu mandat la sediul DNA. Acesta este acuzat de trafic de influenţă

UPDATE Ginerele şi fiul lui Bercea Mondial, audiaţi în dosarul lui Mircea Băsescu. Doiniţa Băsescu a refuzat să dea declaraţii

UPDATE Soţia lui Mircea Băsescu şi copiii lor au fost audiaţi în dosarul de şantaj al familiei lui Bercea Mondial

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite