Metoda şmecherească prin care doi turişti au vrut să fenteze plata parcării în Mamaia Nord. Isprava i-a costat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturisme fără plăcuţe de înmatriculare FOTO Primăria Constanţa
Autoturisme fără plăcuţe de înmatriculare FOTO Primăria Constanţa

Doi turişti au demontat plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor pentru a nu plăti parcarea în Mamaia. Poliţia Locală i-a amendat cu câte 500 de lei de către Poliţia Locală, iar unul dintre autoturisme a fost ridicat de autorităţi.

Primăria Constanţa a anunţat că poliţiştii locali au descoperit în staţiunea Mamaia, în zona Summerland, două maşini care aveau demontate plăcuţele de înmatriculare.   

„Cei doi turişti veniţi în vacanţă în staţiunea Mamaia s-au gândit că aceasta este cea mai bună modalitate de a economisi nişte bani, neachitănd taxa de parcare. Dar cum nu au vrut să primească nici amendă pentru acest lucru şi-au scos numerele de înmatriculare. Din nefericire pentru ei, însă, poliţiştii locali au procedat la identificarea acestora şi i-au sancţionat contraventional cu suma de 500 lei, fiecare. Pentru unul dintre contravenienţi s-a dispus şi măsura ridicării şi transportării autovehiculului în parcul auto al municipalităţii situat pe strada Caraiman, nr.1“, a transmis Primăria Constanţa.

Şoferul respectiv a mai plătit 450 de lei – tariful de ridicare maşini, 120 de lei – tariful transport maşini şi 60 de lei – tariful depozitare maşini pe zi. Celălalt şofer s-a prezentat la maşină, motiv pentru care nu a mai fost ridicată maşina.

Preţul parcării în Mamaia, până în această săptămână, a fost de 96 de lei pe zi. Consilierii locali au decis ca parcarea în staţiunea să fie gratuită între orele 19 - 09. 

Vă mai recomandăm:

Cum a ajuns Mamaia Cenuşăreasa litoralului. Nu mai are nici măcar turişti de weekend. „Nici localnicii nu mai vin“ FOTO

Cum pot fi readuşi turiştii la Mamaia, devenită cea mai hulită staţiune. „Bărbaţii vor să-şi scoată soţiile la dans“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite