Medicul care a mutilat zece femei cere judecătorilor să îl lase să opereze din nou. A contestat măsura controlului judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Esteticianul vedetelor a contestat măsura controlului judiciar prin care i se interzice să mai facă intervenții chirurgicale.

Hussein Shamieh sursa foto FB
Hussein Shamieh sursa foto FB

Hussein Shamieh urmează să se prezinte în data de 27 Martie 2024 la Tribunalul Constanța pentru a i se judeca contestația la măsura controlul judiciar. Prin această măsură dispusă de procurorii care îl cercetează i s-a interzis să părăsească țara, dar și să facă operații de orice fel.

Medicul a contestat deja această interdicție la Judecătoria Constanța, însă magistrații și-au declinat competența către Tribunalul Constanța, instanță corespunzătoare parchetului care conduce ancheta în acest caz și care au stabilit un nou termen.

Acuzat că a mutilat zece femei

Hussein Shamieh este acuzat de zece femei care s-au lăsat pe mâinile lui pentru operații de înfrumusețare că le-ar fi mutilat cauzându-le prejudicii estetice permanente și ireparabile. O parte din victimele sale au ajuns să fie internate în spital cu infecții grave, ca urmare a intervențiilor făcute de medic. Pentru o operație de implant mamar medicul cerea, în medie, 3.500 de euro, adică sub prețul pieței.

Pentru aceste fapte, medicul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Cum în timpul perchezițiilor procurorii nu au găsit toate documentele financiar- contabile legate de aceste intervenții, anchetatorii au extins cercetările și pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la două milioane de euro.

De asemenea, procurorii fac cercetări în privința medicului și pentru corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului, după ce ar fi găsit probe că acesta a întreținut relații sexuale cu soția, în fața copilului lor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite