Medicul vedetelor, lăsat să plece acasă în urma audierilor. Dr. Shamieh Hussein este anchetat pentru vătămarea pacientelor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul vedetelor, dr. Shamieh Hussein, care, potrivit anchetatorilor, în intervalul august 2020 – ianuarie 2024 a efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora a rezultat vătămarea corporală a zece persoane, ar putea fi cercetat în libertate.

Dr. Shamieh Hussein, la consultație FOTO Adevarul
Dr. Shamieh Hussein, la consultație FOTO Adevarul

Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro.

Coordonaţi de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale au descins marţi, 12 martie 2024, în Bucureşti.

Oamenii legii au obținut 15 mandate de percheziție domiciliară împotriva doctorului, în încercarea de a găsi mai multe probe într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală de către dr. Shamieh Hussein

În urma extinderii cercetărilor au apărut noi indicii privind comiterea şi a altor infracţiuni, astfel că în cauză se fac acum verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Anchetatorii spun că există suspiciuni că doctorul ar fi întreținut raporturi sexuale cu soția lui în fața copilului lor minor.

Cu toate acestea, dr. Shamieh Hussein a fost lăsat să plece acasă după audierile care au avut loc marți, 12 martie 2024, urmând ca procurorii din Constanța să decidă dacă îi inlocuiesc măsura controlului judiciar de 60 de zile pe care îl are deja cu masura arestului.

Dr. Shamieh Hussein, dus la audieri. VIDEO Antonia Ispas

Operații nereușite

Ancheta care îl vizează pe medic se referă la trei paciente pe care le-a operat în intervalul ianuarie 2021-octombrie 2023, în clinicile din Constanța și București.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța spun că prin aceste intervenții „au rezultat complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente".

Una dintre paciente ar fi o celebră avocată din Constanța, care a avut mult de suferit după intervențiile chirurgicale.

O altă victimă, în vârstă de 25 ani, a suferit răni grave, iar doctorul i-a spus să aștepte trei luni pentru vindecare, că e firesc. Avocatul Mircea Gherasim din Constanța, la care a apelat victima în ultima zi din termenul de trei luni dat de medic, spune că aceasta a ajuns la el în ultima clipă - pentru că termenul pentru depunerea unei plângeri penale este de trei luni.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite