Cum au fost mutilate victimele medicului vedetelor. „I s-a scos o parte din mușchiul pectoral"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece femei au depus, până acum, plângeri împotriva medicului Hussein Shamieh, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, evaziune fiscală, corupere sexuală, dar și rele tratamente aplicate minorului.

Medicul Hussein Shamieh sursa foto FB
Medicul Hussein Shamieh sursa foto FB

Mărturiile femeilor mutilate de medicul estetician sunt înfiorătoare. Majoritatea sunt tinere și frumoase, au viața înainte iar acum, după ce au îndurat suferințe crunte, trebuie să se și obișnuiască cu ideea că vor avea de dus povara infirmității toată viața. Totul după ce au plătit bani grei ca să își îmbunătățească aspectul.

Cea mai recentă dintre victimele sale, o tânără de 25 de ani, a făcut implant mamar la doctorul Hussein Shamieh, la finele lunii ianuarie, anul acesta.

Acum, este internată în la spitalul Floreasca din Capitală, iar medicii au luat măsuri drastice ca să o salveze, pentru că operația s-a soldat cu o infecție gravă.

Infectată cu stafilococ auriu

„I s-a scos o parte din mușchiul pectoral pentru că infecția s-a extins, în momentul acesta implanturile au fost scoase pentru că reprezentau un pericol pentru viața pacientei, în momentul acesta se simte mult mai bine, este sub tratament medical, sub supraveghere medicală la București, urmând să fie externată în zilele următoare în funcție de stare așa de sănătate", a declarat Amel Mocanu-Tarabih avocata tinerei.

Femeia mutilată trece prin clipe de coșmar și acum.

„Traumele sunt enorme, a plâns în fiecare zi, urmează niște ședințe de consiliere psihologică pentru că deține și anumite afaceri pe care nu le mai poate administra acum, nici din punct de vedere familial nu este în regulă, emoțional este dărâmată, pentru traumele nu sunt doar fizice ci și psihice în acest caz", a explicat avocata. 

Acesta spune că pacienta a început să se simtă rău încă de la momentul la care a fost externată și ajuns acasă. Medicul Hussein Shamieh a chemat-o la consult de mai multe ori.

„A luat legătura cu medicul pe tot parcursul, a luat tot tratamentul care i-a fost indicat, a participat la toate consultațiile la care a fost chemată, inclusiv la ore nepotrivite, la ora 2 dimineața, la 12,00 noaptea, în Constanța, sau în București, în funcție de chemările pe care le-a avut domnul doctor către dânsa. I-a spus că totul că este bine și în curs de vindecare în condițiile în care clienta mea are un stafilococ auriu contactat în urma operației și care i-a pus în pericol viața", a mai afirmat Amel Mocanu- Tarabih.

A rămas fără alveola mamară

O altă tânără care a ajuns pe mâna medicului a trecut prin chinuri cumplite după ce medicul a operat-o. Este una dintre primele victime ale medicului estetician.

„Clienta mea a suferit o intervenție chirurgicală pe data de 3 decembrie 2022 la clinica din Constanța. S-a simțit rău imediat după operație, i-a transmis acest lucru domnului doctor, iar acesta i-a spus să aibă răbdare ca o se se vindece. La acest moment discutăm despre un prejudiciu estetic grav și permanent iar Serviciul de Medicină Legală din Constanța urmează să definitiveze raportul în acest caz", a declarat avocatul victimei, Mircea Gherasim.

Consecințele operației au fost cumplite. „Am văzut fotografiile, nu vreau să comentez ce am văzut, în esență a fost o intervenție de argumentare mamară și lifting care s-a soldat cu o infecție foarte urâtă și cu pierderea unei alveole mamare: practic și-a pierdut unul dintre sfârcuri" spune apărătorul care crede că, medicul a încercat să tragă de timp în momentul în care pacienta a reclamat că se simte rău, premeditat, ca să scape de răspunderea penală.

„Când i-a comunicat medicului că se simte rău, acesta i-a transmis că ar trebui să aibă răbdare și să treacă trei luni. Trei luni este chiar termenul pentru introducerea plângerii prealabile. Clienta mea a fost destul de inspirată, să mă contacteze chiar în ultima zi a acestor trei luni, și am formulat plângerea chiar în acesta ultimă zi. Probabil știa și domnul doctor că termenul pentru plângerea prealabilă este de 90 de zile. I-a spus că urmează să se vindece și că așa decurg lucrurile, în perioada post operatorie", a mai afirmat apărătorul.

Medicul se afla sub control judiciar până la data de 26 martie a.c, cu interdicția de a face orice intervenție chirurgicală, măsură ce ar putea fi prelungită de procurori.

Ancheta este efectuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța care au extins cercetările și pentru evaziune fiscală, dar și corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorilor.

Infracțiunea de evaziune fiscală, potrivit anchetatorilor, s-a soldat cu un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro, după ce medicul nu ar fi înregistrat profitul în contabilitate. Infracțiunea de corupere sexuală, spun surse din anchetă, se referă la faptul că medicul ar fi întreținut relații sexuale cu soția însă în fața fiului lor minor.

Hussein Shamie a refuzat să comenteze învinuirile aduse de procurori.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite