Acuzații șocante aduse medicului vedetelor. Doctorul ar fi făcut sex cu soția în fața copilului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coordonaţi de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale au descins marţi dimineaţă, 12 martie 2024, în Bucureşti.

Percheziţii Bucureşti, foto Poliţia Română
Percheziţii Bucureşti, foto Poliţia Română

Înarmaţi cu 15 mandate de percheziție domiciliară, ei încearcă să obţină mai multe probe într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală de către dr. Shamieh Hussein.

Perchezițiile sunt în curs de desfăşurare la București şi vizează locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor, dar și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

Este vorba despre un bărbat care, potrivit anchetatorilor, în intervalul august 2020 – ianuarie 2024 ar fi efectuat diferite intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro.

Una dintre victime are 25 ani și a suferit răni grave, iar doctorul i-a spus să aștepte trei luni pentru vindecare, că e firesc. Avocatul Mircea Gherasim din Constanța, la care a apelat victima în ultima zi din termenul de trei luni dat de medic, spune că aceasta a ajuns la el în ultima clipă - pentru că termenul pentru depunerea unei plângeri penale este de trei luni. 

Avocatul Mircea Gherasim din Constanța - în cazul medicului vedetelor Shamieh Hussein VIDEO Antonia Ispas

În urma extinderii cercetărilor au apărut noi indicii privind comiterea şi a altor infracţiuni, astfel că în cauză se fac acum verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Anchetatorii spun că există suspiciuni că doctorul ar fi întreținut raporturi sexuale cu soția lui în fața copilului lor minor.

Poliţiştii de la Serviciul Municipal de Investigații Criminale sunt însoţiţi de cei de la Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Mascaţii îi însoţesc pe poliţişti la percheziţii SURSA Poliţia Română
Mascaţii îi însoţesc pe poliţişti la percheziţii SURSA Poliţia Română

La acțiune participă, de asemenea, și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigare a Criminalității Economico – Financiare și Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite