La un an după un conflict, șapte persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor

0
Publicat:

Şapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru tentativă de omor în urma mai multor percheziţii domiciliare, după un conflict iscat în urmă cu un an pe o stradă din municipiul Constanţa, soldat cu rănirea a două persoane prin înjunghiere, respectiv prin împuşcare.

Autorii faptelor au fost reținuți
Autorii faptelor au fost reținuți

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a propus, miercuri, luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru trei dintre suspecţi şi măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru ceilalţi patru, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată, scrie Agerpres.

IPJ a informat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii, sub coordonarea procurorilor, au efectuat, marţi, opt percheziţii domiciliare în judeţul Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, fiind puse în aplicare zece mandate de aducere.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate arme albe, muniţie neletală, telefoane mobile şi spray-uri iritant lacrimogene.

În urma probatoriului administrat, şapte persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

"Din cercetări a reieşit că, la data de 15 spre 16 martie 2022, şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani, s-ar fi agresat fizic reciproc, pe strada Sălciilor, din municipiul Constanţa, folosind arme albe şi arme de foc. Un bărbat, de 34 de ani, ar fi suferit mai multe leziuni traumatice provocate cu un obiect tăietor-înţepător, iar un altul, de 38 de ani, ar fi suferit o rană prin împuşcare", mai precizează comunicatul IPJ Constanţa.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite