IPS Teodosie a fost martor într-un dosar de şantaj. Doi oameni ai Bisericii au cerut bani unui preot ca să nu dea publicităţii imaginile indecente în care era filmat

0
0
IPS Teodosie FOTO Arhiepiscopia Tomisului
IPS Teodosie FOTO Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopul Tomisului a fost audiat ca martor, pe 10 octombrie, într-un dosar în care doi bărbaţi sunt judecaţi pentru şantaj, după ce au cerut bani unui preot ca să nu publice imagini cu acesta în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie.

Potrivit news.ro, arhiepiscopul Tomisului a venit la Judecătoria Constanţa, unde fusese citat ca martor în dosarul în care Ionuţ Cristian Picu, fost absolvent de Teologie, şi Marcel Marin, fost membru al Coralei Armonia, sunt judecaţi pentru şantaj. Şedinţa de judecată s-a desfăşurat cu uşile închise. 

Procurorii au stabilit că preotul Ciprian Stoichin a mers la începutul anului 2012 la locuinţa unei femei pentru a-i sfinţi acesteia locuinţa. După câteva zile, femeia l-a chemat din nou pe preot la ea acasă, iar cu această ocazie au întreţinut relaţii sexuale. Scenele au fost filmate, iar o parte din materialul înregistrat i-a fost prezentat preotului Ciprian Stoichin de către Ionuţ Cristian Picu şi Marcel Marin.

Cei doi bărbaţi i-au cerut preotului 15.000 de euro pentru a nu da publicităţii imaginile, însă acesta a refuzat şi a sesizat autorităţile, care au început o anchetă în acest caz.

Vă mai recomandăm

Şantaj sexual cu preoţi şi prostituate la Arhiepiscopia Tomisului

Doi hoţi au ajuns la spital după ce au căzut de la etajul trei

Ei sunt campionii olimpici în sutană. Ascultaţi Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului, cea mai bună din lume! FOTO/VIDEO

FOTO Arhiepiscopia Tomisului, zguduită de un nou scandal. Preot de la Catedrală, traficant de etnobotanice

Preotul Valeriu Roman, autorul unui accident în lanţ - alcoolemie de 2,45

DEZBATERE ADEVĂRUL Fenomenul Viişoara. Părintele exorcist Dănuţ Costan - condamnat de Biserică, apărat de oameni

Preotul Remus Dumbravă a murit. Atacul cerebral suferit la slujba de Sfântul Maslu i-a fost fatal

Măsuri extreme. Preotul Nicolae Picu a fost caterisit, iar Biserica Sfântul Mina - închisă

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite