Constanţa: (VIDEO) Doi hoţi au ajuns la spital după ce au căzut de la etajul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: (VIDEO) Doi hoţi au ajuns la spital după ce au căzut de la etajul trei
Constanţa: (VIDEO) Doi hoţi au ajuns la spital după ce au căzut de la etajul trei

Florinel Iţă, de 31 de ani, din Constanţa şi Picu Ionuţ, de 23 de ani, din Agigea, au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa cu fracturi la mâini şi picioare după ce au căzut de la geamul casei pentru care intenţionau să o prăduiască. Se pare că unul dintre hoţi, Ionuţ Picu, este student la facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa.

Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a declarat că Poliţia a fost sesizată azi-dimineaţă, în jurul orei 9.50, fiind anunţată prezenţa unor necunoscuţi într-o locuinţă din Năvodari.

Din primele cercetări anchetatorii au aflat că cei doi hoţi sunt prieteni cu proprietarul casei la a cărui nuntă au fost în urmă cu câteva săptămâni.

Tot atunci se bănuieşte că cei doi au plănuit hoţia sustrăgând cheia de la apartamentul mirelui cu intenţia de a reveni după eveniment să sustragă banii adunaţi la nuntă.

Ghinionul lor a fost că, la scurt timp după ce au intrat în apartament, a venit şi bunicul mirelui care a observat ceva suspect în casă, a încuiat uşa şi a chemat Poliţia.

Cei doi hoţi s-au speriat şi au încercat să scape, fugind pe geamul apartamentului aflat la etajul trei al unui bloc. S-au dezechilibrat şi au căzut pe trotuar, suferind mai multe fracturi la membrele superioare şi inferioare.

Păziţi de un jandarm aflat în timpul liber

Prezenţa celor doi pe caldarâm a trezit suspiciuni unui bărbat aflat în apropiere, care i-a păzit până la sosirea poliţiştilor.

S-a dovedit că bărbatul era un jandarm de la Gruparea Mobilă Tomis, aflat în afara programului. Cei doi se află internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa sub stricta supraveghere a poliţiştilor.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Constanta/Hoti apartament Navodari-1.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite