Incident la Liceul Energetic din Constanța: Un elev de 14 ani a venit cu un cuţit la şcoală

0
Publicat:

Poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi, marţi, de poliţiştii locali, cu privire la faptul că au identificat, în incinta Liceului Energetic, un băiat de 14 ani, elev în cadrul unităţii respective de învăţământ, care ar fi avut asupra lui un obiect tăietor-înţepător. 

Și alți elevi au venit la școală cu obiecte periculoase Arhivă Adevărul
Și alți elevi au venit la școală cu obiecte periculoase Arhivă Adevărul

“Astăzi, în cadrul măsurilor de securitate şi ordine publică desfăşurate în apropierea unităţilor de învăţământ, politiştii locali au fost sesizaţí de conducerea unui liceu că un elev ar deţine asupra sa un cuţit. Oamenii legii s-au deplasat la sala de clasă şi au constatat că informaţiile furnizate se confirmă. Elevul avea asupra sa un cuţit de 23 de centimetri”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Elevul s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de portul sau folosirea  fără drept de obiecte periculoase şi ameninţarea. 

Totodată, au fost informaţi specialişti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite