Un bărbat din Vrancea a fost rănit la față și la gât cu un cuțit. Cine e atacatorul

0
Publicat:

Un bărbat de 33 de ani a fost lovit cu cuţitul la faţă şi gât în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu un alt bărbat, la Panciu, a informat vineri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

Un bărbat din Vrancea și-a lovit fratele cu un cuțit FOTO arhivă Adevărul
Un bărbat din Vrancea și-a lovit fratele cu un cuțit FOTO arhivă Adevărul

„În cursul zilei de joi, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Soveja au fost solicitaţi de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Panciu pentru a interveni în sprijin la un apel 112 prin care a fost sesizat faptul că în urma unui scandal între doi bărbaţi, unul dintre aceştia a fost lovit cu un cuţit în zona feţei şi a gâtului. Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea pentru preluarea victimei, apoi au procedat la încătuşarea agresorului, până la sosirea echipajului de poliţie, care l-a preluat şi l-a transportat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea pentru audieri", a precizat IJJ Vrancea.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, agresorul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, ar fi chiar fratele victimei.

Echipajul de jandarmi a asigurat zona până la sosirea echipei din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Vrancea. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.     

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite