FOTO VIDEO Visul împlinit. Toţi copiii din comuna Peştera au primit biciclete cadou de la primărie. Primarul Valentin Vrabie: „Eu n-am avut niciodată una“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au primit biciclete cadou de 1 iunie FOTO comunapestera.ro
Copiii au primit biciclete cadou de 1 iunie FOTO comunapestera.ro

Copiii din comuna constănţeană Peştera au primit de 1 Iunie cel mai frumos cadou din viaţa lor. Primăria le-a cumpărat tuturor biciclete. Primarul Valentin Vrabie a mărturisit de ce a ţinut să facă micuţilor această bucurie: „Eu n-am avut niciodată o bicicletă, deşi mi-am dorit extrem de mult“.

De Ziua Copilului, localitatea Peştera, situată lângă Cernavodă, s-a transformat într-un loc al bucuriei celor mici şi celor mari. Toţi cei 500 copii ai comunei au primit în dar câte o bicicletă. Acestea au fost cumpărate din banii primăriei, care a contribuit cu 30.000 lei, iar restul a venit din sponsorizări.

„Eu n-am avut niciodată o bicicletă, deşi mi-am dorit extrem de mult una. Mă bucur că acum am putut eu îndeplini copiilor din comună acest vis, pe care îl au, cred, toţi copiii din lume“, a mărturisit primarul independent Valentin Vrabie.

Micii sărbătoriţi au mai avut parte de multe surprize, jocuri, baloane, personaje de poveste şi un tort uriaş.

Pentru copii, edilii din Peştera fac mai multe decât alţii de la case mai mari. Abandonul şcolar în această comunitate este zero. Şcoala din Peştera este cea mai modernă din judeţ, iar comuna şi satele aferente sunt racordate gratuit la internet şi fibră optică. Peştera este cunoscută pentru faptul că pe uliţele sale asfaltate există conexiune wi-fi.

 Primarul Valentin Vrabie din comuna Peştera judeţul Constanţa de Ziua Copilului Foto comunapestera.ro

Primarul Valentin Vrabie, în faţa fericirii copiilor Foto comunapestera.ro

 Primarul Valentin Vrabie din comuna Peştera judeţul Constanţa de Ziua Copilului Foto comunapestera.ro

Situată la 55 kilometri de Constanţa, comuna Peştera este alcătuită din satele Peştera (reşedinţă), Veteranu - la 4 Km de reşedinţă, Izvoru Mare - la 7 km, Ivrinezu Mare - la 5 Km şi Ivrinezu Mic - la 7 km. Populaţia numără aproape 3.600 locuitori, în majoritate români, dintre care în Peştera - 1847 locuitori, în Izvoru Mare - 708, În Ivrinezu Mare - 538, în Ivrinezu Mic - 448 şi în Veteranu - 27. Populaţia de altă etnie, în special tătară, este de 33 locuitori.

Vă mai recomandăm

VIDEO Minunile de la Peştera. Primarul Valentin Vrabie, senzaţia weekendului

Traian Băsescu, la Ziua comunei Peştera. Preşedintele petrece la Sărbătoarea Florii de Salcâm. „Am venit, sunt constănţean“

FOTO VIDEO Răscoala sătenilor din Peştera împotriva baronului Nicuşor Constantinescu

Revolta oamenilor din Peştera. Peste 1.000 de localnici vin să protesteze marţi în faţa Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Constanţa, pus la zid. Localnicii din Peştera se pregătesc de revoltă

45.000 euro - „Atenţia“ pentru o eoliană în Republica Nicuşor Constantinescu

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite