Revolta oamenilor din Peştera. Peste 1.000 de localnici vin să protesteze marţi în faţa Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 1 aprilie, primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, însoţit de peste 1.000 de locuitori, vor veni să protesteze în faţa Consiliului Judeţean Constanţa.

Protestul la care sunt anunţate peste 1.000 de persoane se va desfăşura între orele 12.00 – 14.00, în faţa Consiliului Judeţean Constanţa.

Cea mai mare nemulţumire a lor este refuzul constant al CJC de a reabilita DJ 2238, ce face legătura între lvrinezu Mare, Ivrinezu Mic şi Peştera. Cu toate că drumul se află în administrarea CJC şi au fost făcute numeroase demersuri pentru reabilitare, acestea au rămas fără niciun răspuns.

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, îi mai reproşează lui Nicuşor Constantinescu faptul că nu a acordat niciun leu zonei afectate de inundaţiile din vara anului trecut, unde trăiesc 3.500 de suflete.

„Încălcarea flagrantă de către Nicuşor Constantinescu a drepturilor şi principiilor garantate prin legea administraţiei publice locale este dovedită şi de faptul că în ultimii ani comunei Peştera nu i-au fost acordate nici măcar sumele cuvenite din cotele defalcate“, reclamă primarul. Acest fapt a făcut să împiedice comunitatea locală să-şi desfăşoare activitatea în condiţii normale.

„Consider că un preşedinte de consiliu judeţean ar trebui sa facă o prioritate din rezolvarea problemelor tuturor locuitorilor judeţului, nu numai ale celor recomandaţi de apartenenţa politică a primarilor“, a spus primarul.

Vă mai recomandăm:

UPDATE Viitura loveşte din nou. Comuna constănţeană Peştera este sub ape

Primarii constănţeni iau partea edilului demisionar. Se pregăteşte revolta primarilor!

Consiliul Judeţean Constanţa, pus la zid. Localnicii din Peştera se pregătesc de revoltă


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite