Traian Băsescu, la Ziua comunei Peştera. Preşedintele petrece la Sărbătoarea Florii de Salcâm. „Am venit, sunt constănţean“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu, apariţie-surpriză la Peştera - alături de primarul Valentin Vrabie FOTO capturi RTV
Traian Băsescu, apariţie-surpriză la Peştera - alături de primarul Valentin Vrabie FOTO capturi RTV

Preşedintele Traian Băsescu a descins la serbarea câmpenească de la Ziua comunei Peştera din judeţul Constanţa. Localnicii petrec la Sărbătoarea Florii de Salcâm.

Comuna Peştera, situată între Medgidia şi Cernavodă, la sud de Autostrada Soarelui, s-a afirmat puternic în ultimul timp graţie eforturilor primarului Valentin Vrabie. Edilul-şef - fost social-democrat, actualmente independent - se bucură de renumele unui gospodar destoinic, având o imagine foarte bună în presa locală.

Pentru sâmbătă, 11 mai, primarul Vrabie a organizat o mare petrecere câmpenească de Ziua comunei Peştera, intitulând-o Sărbătoarea Florii de Salcâm. La această ediţie, a 7-a, sunt invitaţi artişti de elită, cap de afiş fiind Holograf, Alex Velea, Mandinga. Prezentatorii show-ului sunt Buzdugan şi Morar.

Invitatul special a pus pe jar toată suflarea locală. Însuşi preşedintele Traian Băsescu a descins sâmbătă, la petrecerea comunei Peştera. „M-a invitat domnul primar şi am venit. Sunt constănţean!“, a spus preşedintele Traian Băsescu.

El a dat mâna cu localnicii, apoi a stat de vorbă cu primarul Vrabie, în sediul primăriei.

După câtva timp, preşedintele a ieşit afară şi s-a alăturat petrecăreţilor. Traian Băsescu şi-a declarat intenţia de a bea o bere rece dacă îl lasă ziariştii în pace.

„Ce este la Peştera este impresionant! Iată ce poate face un primar gospodar. Sunt 3.500 suflete şi uitaţi-vă că au şcoală nouă, un muzeu făcut, singurul multicultural, au parc pentru copii, poate primi deja elevii la clasa pregătitoare.

Ce se întâmplă aici la Peştera este o lecţie pentru toţi primarii. Acest primar, ajutat de Consiliul Local, nu stă cu mâna întinsă la nimeni, nici la Consiliul Judeţean, nici la Guvern. Se autofinanţează şi cu banii de la investitori, dezvoltă comunitatea“, a spus Băsescu.

Vizia şefului statului a fost anunţată de Administraţia Prezidenţială pe site-ul presidency.ro, pentru ora 15. Primarul Valentin Vrabie s-a arătat plăcut suprins de onoarea pe care i-o face Traian Băsescu, participând la sărbătoarea comunei sale.

Traian Băsescu
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite