Evenimentul verii în modă: Romanian Fashion Weekend. Radu Mazăre, manechin pentru Cătălin Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai talentaţi designeri români, cei mai promiţători tineri absolvenţi ai facultăţilor de modă şi VIP-uri se întâlnesc în zilele de vineri, 2 august şi sâmbătă, 3 august, la Mamaia.

Cel mai important eveniment al verii dedicat modei româneşti, Romanian Fashion Weekend, este organizat în Piaţa Cazino din Mamaia, de FashionTV şi Primăria Municipiului Constanţa. Se va desfăşura pe cea mai mare scenă de modă realizata până acum în Europa şi va include concursul Miss Litoral 2013. Vor fi prezenţi cei mai talentaţi designeri români, cei mai promiţători tineri absolvenţi ai facultăţilor de modă, VIP-uri.

În centrul atenţiei vor fi noile colecţii semnate Cătălin Botezatu, Laura Olteanu şi ale altor designeri români importanţi. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, va urca pe catwalk în prezentarea designerului Cătălin Botezatu.

FashionTV va încuraja viitorul modei româneşti, şcolile de design din Cluj-Napoca şi Timişoara, dându-le tinerilor absolvenţi oportuniatea de a intra în legătură cu cei mai buni specialişti din lume în domeniul modei.

Dimensiunile evenimentului sunt spectaculoase: vor defila peste 100 de modele FashionTV, în backstage se vor afla hair-stilisti şi make-up artisti de renume, iar prin intermediul postului FashionTV, spectacolul va fi transmis în 193 de ţări din întreaga lume.

Romanian Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival 2013, de promovare a turismului românesc, un proiect care va continua în următoarele weekend-uri din luna august cu Baby Fashion Weekend (9-10 august) şi International Fashion Weekend (16-18 august).

Vă mai recomandăm

Miss Litoral 2013 se alege la Mamaia. Concursul frumuseţii estivale este transmis live de TVR şi FashionTV

FOTO O româncă a câştigat marele premiu FashionTV de la Cannes

FOTO Atracţiile litoralului. Cele mai frumoase fete, pozate pe plaja de la Marea Neagră

VIDEO Imnul „Viva Mamaia!“, lansat de Loredana la Cannes

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite