UPDATE Miss Litoral 2013 se alege la Mamaia. Concursul frumuseţii estivale este transmis live de TVR şi FashionTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasele României intra în competiţia pentru titlul Miss Litoral 2013. Cel mai mare concurs de frumuseţe al verii, organizat de FashionTV, se desfăşoară vineri, 2 august şi sâmbătă, 3 august, în Piaţeta Cazino din Mamaia.

UPDATE Concursul se desfăşoară duminică, 4 august, din cauza ploii care a stricat planurile organizatorilor.

Concurentele, 30 la număr, au fost selectate de Caravana FashionTV, care a străbătut România în câutare de tinere talente.

În premieră, concursul s-a desfăşurat atât offline, la preselecţiile FashionTV organizate în toată ţara, cât şi online, în urma votului direct pe Facebook, pe Fanpage-ul www.fpeople.ro. Tinerelor participante li se oferă şansa de a fi promovate la nivel internaţional şi de a participa la cele mai importante concursuri de gen din lume.

Organizarea Miss Litoral 2013 este de o anvergură fără precendent în România, FashionTV oferind concurentelor premii în valoare de peste 100.000 de euro, constând în participarea câştigătoarelor la evenimentele internaţionale FashionTV şi contracte în domeniul modelling-ului cu cele mai importante companii de publicitate de lume.

În cadrul probelor de concurs, concurentele vor defila în ţinute de zi, costume de baie şi rochii de seară semnate de designeri de top din România. De machiajul şi coafura lor vor fi responsabili make-up artişti şi hair stilisti de renume. Un juriu format din personalităţi ale lumii modei va decide marea câştigătoare.   

Concursul va fi transmis în întregime de TVR şi de postul FashionTV în 193 de ţări din întreaga lume, toate participantele din finala Miss Litoral urmând să fie promovate la nivel internaţional. Informaţii şi imagini în exlusivitate veţi putea găsi în comunitatea online a FashionTV România, www.fpeople.ro.

Miss Litoral 2013 este organizat în cadrul FashionTV Summer Festival 2013 pe cea mai mare scenă de modă realizată până acum în Europa şi va avea loc în aer liber, în Piaţeta Cazino din Mamaia, în serile de 2 şi 3 august, începând cu ora 20.

Vă mai recomandăm

Evenimentul verii în modă: Romanian Fashion Weekend. Radu Mazăre, manechin pentru Cătălin Botezatu

FOTO O româncă a câştigat marele premiu FashionTV de la Cannes

FOTO Atracţiile litoralului. Cele mai frumoase fete, pozate pe plaja de la Marea Neagră

VIDEO Imnul „Viva Mamaia!“, lansat de Loredana la Cannes


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite